Nagradna igra

Uzmi račun i pobedi

NAŠ KREATIVNI DOPRINOS SUZBIJANJU SIVE EKONOMIJE

 

U borbi protiv sive ekonomije, Vlada Republike Srbije je odlučila da pokrene nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi,“ koja je uz podršku Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED) postala poznata širom zemlje. Bili smo deo ovog projekta i doprineli u segmentu komunikacije i kreative kampanje.

Kreiranje kampanje

Naš prvi zadatak bio je kreiranje identiteta kampanje, a u skladu sa promenom mehanizma same nagradne igre. Ranije su građani račune slali u koverti poštom, a sada je ceo proces digitalizovan. Uz pomoć aplikacije “Uzmi račun i pobedi” građani sada skeniraju QR kod sa računa i odmah učestvuju u nagradnoj igri. Znali smo da je važno stvoriti prepoznatljiv i atraktivan vizuelni identitet koji će privući pažnju građana. Tako smo razvili logotip, junake kampanje, grafičke elemente i vizuale koji su postali prepoznatljivi u borbi protiv sive ekonomije.

 

Kreiranje sadržaja

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ zahtevala je prisutnost u različitim medijima. Naš zadatak bio je da kreiramo video materijale, oglase i druge sadržaje za televiziju, out-of-home, štampane medije, digitalne platforme i prodavnice.

Najveći uspeh do sada

Nagradna igra je doživela svoj vrhunac na petom izvlačenju prvog kruga, održanom 25. februara 2023. godine. Ovo izvlačenje se istaklo kao najuspešnije dosad, jer je premašena brojka od neverovatnih 100.000.000 skeniranih računa!

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ postala je simbol promene i borbe protiv sive ekonomije, a mi smo ponosni što smo deo ove inicijative. Naša agencija je uspela da kroz kreativnost i angažovanje ostvari značajan doprinos ovoj važnoj misiji i verujemo da je vizuelni identitet koji smo dali ovoj nagradnoj igri – zaista prepoznatljiv.

#Communication #Copy #Content&Design #Production #TVC #Animation #BrandAwareness #OOH #Digital #Print

Projektni tim

Agencijski tim:

Ana Kuzman, Executive Director

Jelica Lepori, PR Director

Jasna Đorđević, Senior Copywriter