Fruške Terme

Hotel Fruške terme prvi Movenpick hotel u Srbiji

Franšiznim partnerstvom Promont grupe, u čijem vlasništvu je  najpoznatiji rizort u Srbiji i prestižne svetske ugostiteljske grupe Accor, koja poseduje više od 10.000 ugostiteljskih objekata u 110 zemalja, hotel „Fruške Terme“ postao je prvi Movenpick hotel u Srbiji. Ovim je učinjen jedan od najznačajnijih koraka u razvoju turizma kao i celokupne privrede Republike Srbije.

Pored PR-a, naš zadatak bila je celokupna organizacija događaja, a osim operativnog angažovanja, naš tim je izradio scenario događaja, dizajnirao i producirao prateći video i štampani materijal i angažovao moderatora.

Kada je reč o PR aktivnostima, organizovali smo i obezbedili dolazak velikog broja novinarskih ekipa i kreirali i distribuirali saopštenje za medije sa video materijalom, što je rezultiralo da informacija o potpisivanju ovog značajnog Ugovora sa najvažnijim ključnim porukama stigne do višemilionskog auditorijuma, kao i povećanjem vidljivosti hotela „Fruške Terme“ u javnosti.

Kao kanale komunikacije koristili smo prestižne informativne emisije televizija sa nacionalnom frekvencijom, najgledanije kablovske  televizije, najposećenije portale, najčitanije novine, radio stanice kao i lokalne medije.

#Event #PR #MediaRelations #Production #Photo&Video

Foto: Vujkov Branko