Nielsen

Proslava 20 godina poslovanja u Srbiji

Naš zadatak bio je da organizujemo proslavu povodom 20. godišnjice rada kompanije Nielsen u Srbiji. Ovaj jubilej je označavao dve decenije inovacija i originalne vizije kompanije, a naša agencija je bila odabrana da osmisli i organizuje ovu izvanrednu proslavu u jedinstvenom prostoru Muzeja grada Beograda.

Autentična atmosfera i arhitektura

Jedan od ključnih zahteva klijenta bili su scenografija, video produkcija i sve samo neklasičan govor. Kao lokaciju smo odabrali Muzej grada Beograda, impozantni prostor u Resavskoj 40b. Muzej je pružio savršen okvir za scenografiju, sa svojim istorijskim šarmom i autentičnom arhitekturom. Već na ulazu, postavili smo video ekrane na kojima su zaposleni kompanije Nielsen pozdravljali zvanice i pokazivali im pravac kojim da se upute.

Dokumentarni film

Želeli smo da svaki trenutak bude zabeležen, oživljen i podeljen sa prisutnima, a za centralni događaj pripremili smo dinamičan i emotivan video materijal u trajanju od 20 minuta. Kroz video koji se emitovao na svim ekranima u muzeju, pozvali smo zvanice da dođu u centralnu dvoranu, nakon čega su usledili promotivni video kompanije Nielsen, arhivski snimci RTS-a, obraćanje direktora kompanije kroz video i najduži deo pokrio je dokumentarni film koji smo režirali, snimili i montirali sa najistaknutijim ličnostima iz sveta televizije, marketinga i oglašavanja:

Darko Broćić NIELSEN

Slobodan Đokić Lobi NIELSEN

Srđan Bogosavljević IPSOS

Dragan Bujošević RTS

Ivan Vlatković PINK

Katarina Pavlović PRVA

Manja Grčić MINACORD MEDIA

Veran Matić B92

Vladimir Lučić TELEKOM SRBIJA

Srđan Šaper I&G GRUPA

Ivan Stanković COMMUNIS

Darko Stanojević COCA-COLA

Video na LED ekranu imao je ulogu moderatora kojim smo i otvorili i zatvorili događaj. Osim jedne osobe koja se obratila gostima uživo, Kateryna Edelshtein, Media Cluster Leader, svi akteri su govorili u samom filmu, dok su u isto vreme bili prisutni u prostoriji.

#Communication #Copy #Content&Design #Production #Animation #BrandAwareness #Digital #MakeYourBrandMemorable

Projektni tim

Agencijski tim:

Ana Kuzman, Executive Director

Ivana Labović, Senior PR Manager

Igor Radović, Digital Manager

Andrej Veličkov, Design & Animation

Produkcija:

Marko Popov, Producent