Dea Orh

Otvaranje seasonal boutique-a

U svetu mode i luksuza, postoji trenutak kada se reči susreću sa stvarnošću i stvaraju nešto što se pamti zauvek. Takav trenutak doživeli smo prilikom otvaranja prvog seasonal boutique-a u Beogradu – Dea Orh. Kada smo započeli ovaj projekat, želeli smo da svima predstavimo ovo posebno mesto onako kako ga mi vidimo, kao mesto koje će ostaviti pečat u svetu mode i luksuza.

Kako smo to postigli?

Čitav jedan dan posvetili smo modi, lepoti i luksuzu, jer u ovom posebnom mestu svaki izloženi komad ima svoju priču i istoriju, a opojni mirisi retkih i posebnih niche parfema vode vas na putovanje oko sveta.

Selekcija gostiju takođe je bila posebna, jer su se na spisku zvanica našle javne ličnosti prepoznatljive po svom upečatljivom modnom ukusu. Ideja je bila da u ovom ušuškanom kutku, u Kralja Petra 55, okupimo sve one koji dele strast prema vanvremenskoj eleganciji i stilu.

Ovo nije bila samo priča o butiku, modi i mirisima, to je bila priča o ljubavi, kreativnosti i viziji, i tu viziju smo želeli da podelimo sa javnošću.

Imajući u vidu značaj društvenih mreža, osmislili smo plan koji je za cilj imao to da širu javnost upoznamo sa magičnim Dea Orh svetom i jedinstvenim komadima visoke mode koje je u Beogradu jedino moguće pronaći u ovom ušuškanom kutku.

#PRStrategy #Event #OdnosiSaJavnošću