Srbijavoz

Modna revija Voz je ponovo u modi

Revijom „Voz je ponovo u modi“  koju smo osmislili za našeg klijenta „Srbijavoz“, a u cilju kontinuirane promocije voza kao prevoznog sredstva, svečano je zatvoren 52. Perwoll Fashion Week. U novootvorenom zdanju Železničke stanice „Beograd centar“, publika je vođena kroz jedinstveni modni vremeplov, prikaz istorije srpske železnice i mode, ali i izbor najboljih kreacija ovog izdanja manifestacije.

Vodeći srpski dizajneri

Na samom početku, dočaran je nostalgični presek mode i uspomena iz perioda poslednjih 139 godina odkako voz saobraća u našoj zemlji, a izbor istorijskih kostima napravio je naš poznati kostimograf Boris Čakširan. Drugi deo revije otvorili su pobednici konkursa Fashion Incubator by Perwoll, koji osnažuje mlade, talentovane dizajnere. Čast da zatvore manifestaciju, i nađu se među odabranima, pripala je vodećim srpskim dizajnerima Dragani Ognjenović, Svetlani Jaćović, Neveni Ivanović (NEO Design),  Jeleni i Svetlani Proković (JSP), Ireni Grahovac, Bošku Jakovljeviću by Martini Vesto, Nini Milović (NINAMILAN), Peđi Neriću, Budislavi Keković, Dragani Nikolajević i Sonji Jocić.

Pored predložene ideje za realizaciju revije, učestvovali smo u pripremi i realizaciji samog događaja. U cilju medijske podrške i povećanju vidljivosti „Srbijavoza“, agencija je u saradnji sa Belgrade Fashion Week-om realizovala i distribuirala saopštenje za medije i pozivala zvanice, obezbedila prisustvo najrelevantnijih medijskih kuća na licu mesta kao i uključenja v.d direktora „Srbijavoza“ Ivana Bulajića na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, i kablovskim televizijama. Događaju je prisustvovala i nacionalna novinska agencija Tanjug.

Poruke koje je tokom revije „Voz je ponovo u modi“ poslala nacionalna kompanija za železnički prevoz putnika „Srbijavoz“ su da je u 2023. godini sedam miliona ljudi koristilo „Srbijavoz“, tri puta više nego 2021, da se železnica vraća na velika vrata, i da putovati vozom znači aktivno podržati održivu mobilnost, ali i istovremeno uživati u trenucima ispunjenim nostalgičnim emocijama i nagoveštajima budućnosti.

Svečanom zatvaranju Perwoll Fashion Week-a prisustvovao je veliki broj zvanica i javnih ličnosti, kao i supruga predsednika Srbije Tamara Vučić.

#Ideja #PredlogSaradnje #OrganizacijaDogađaja #OdnosiSaMedijima #DruštveneMreže

Foto: Đorđe Tomić, Tanjug / Vladimir Šporčić, Mina Gajić, Pero Arsenijević