AMS Osiguranje

Maskota Srećko

Ime kaže sve što treba da znate – ja sam ovde da donesem sreću i sigurnost u vaš život. Bez obzira na to da li je reč o vašem domu, zdravlju, automobilu ili poslu, ja sam tu da čuvam sve što vam je dragoceno. Možete me smatrati svojim vernim saputnikom, mudrim savetnikom i najboljim čuvarom.

Moja misija je jasna – želim da svaki korak koji napravite, svaki projekat koji započnete i svu imovinu koju posedujete prati sreća i sigurnost. Nikada ne želim da vas „zaboli glava“ zbog nepredviđenih okolnosti, a takođe vodim računa i o tome da vaša bezbrižnost ne bude preskupa. Verujte mi, sreća i sigurnost su pristupačni i dostupni svima.

Imam odgovore na sva vaša pitanja. Znam da ne možete uživati u nezaboravnom godišnjem odmoru bez Putnog zdravstvenog osiguranja. Shvatam da je vaš automobil, koji ste toliko želeli i napokon ste ga kupili, najsigurniji uz Kasko osiguranje. Znam da su mnoge opasnosti, kao što su požari, poplave i elementarne nepogode, uvek prisutne i prete vašem domu. Najlakše je imati miran san kada znate da ste pokriveni polisom Imovinskog osiguranja.

Moj posao je da vas štitim i od onih koji greše, kao i od situacija nad kojima nemate kontrolu.

Ja sam verni čuvar svih polisa AMS Osiguranja.

#Communication #Copy #Content&Design #Production #Animation #BrandAwareness #Digital #MakeYourBrandMemorable

Projektni tim

Agencijski tim:

Ana Kuzman, Executive Director

Dušica Damnjanović, Account Manager

Ivana Labović, Senior PR Manager

Igor Radović, Digital Manager

Igor Markišić, Illustration

Andrej Veličkov, Design & Animation

 

Produkcija: Majo Public