Minacord Media

Brunch proslava drugog rođendana televizija K1, TV Doktor i Kazbuka

Za veoma kratko vreme televizije pod okriljem Minacord Medije – K1, TV Doktor i Kazbuka postale su prepoznatljive, veoma gledane i – omiljene. Drugi rođendan ovih medijskih kuća bio je povod da se okupe zaposleni, prijatelji i poznati koji su doprineli rastu i razvoju ove tri televizije.

 

Intimna, brunch proslava

Klijent Minacord Media nije želeo večernju gala proslavu, već elegantni brunch u intimnoj atmosferi. Kada je reč o prostoru, izbor je bio lak – luksuzni beogradski hotel Square Nine nudio je sve ono što je naš klijent zamislio.

 

U intimnom baru u lobiju hotela i ušuškanom dvorištu u njegovom nastavku, zvanice su uživale u vrhunskim vinima, šarenim gastronomskim delicijama, sjajnom DJ setu i centralnom događaju sa velikom „televizijskom“ tortom i govoru vlasnika i direktora televizije – Željka Joksimovića i Manje Grčić, i najpoznatijih urednika i voditelja: Jovane Joksimović, Draga Jovanovića, Boška Jakovljevića i Aleksandre Jeftanović.

 

Zvanice i mediji

Na rođendanskom brunch-u bile su prisutne brojne poznate ličnosti iz sveta medija, marketinga, politike, kulture, umetnosti… Novinari i reporteri gotovo svih medijskih kuća u zemlji svojim kamerama, objektivima i mikrofonima ispratili su dolazak domaćina i gostiju na proslavu.

#Event #Communication #Production #PublicRelations