Cineplexx / 2019

Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera

Uspon Skajvokera zaključuje voljenu sagu Ratova zvezda. Borba između Džedaja i Sitha dolazi do uzbudljivog kraja u ovom poslednjem poglavlju. Godinu dana nakon događaja Poslednjih džedaja, preostali članovi Otpora primorani su da se suoče sa svojom prošlošću dok još jednom preuzimaju Prvi poredak.

Usluge

  • PR strategija
  • Kampanja na društvenim mrežama
  • Odnosi sa medijima

PR strategija

Komunikaciona strategija

Sa velikim zadovoljstvom smo kreirali i realizovali PR kampanju za prikazivanje poslednjeg dela Ratova zvezda Džordža Lukasa, sage koja je tokom poslednjih 40 godina prerasla u kulturni fenomen, u Cineplexx bioskopima.

Najavljujući film, uključili smo sve glavne medije i organizovali da se neki od najpopularnijih likova poput Dart Vejdera pojave u TV emisijama. Povezali smo se sa domaćim rediteljem Stevanom Filipovićem i glumcima lokalno snimljenog fan filma Ratovi zvezda - Prelomna tačka, koji su bioskop Cineplexx promovisali i u medijima. Vesti o premijeri bile su tema 14 različitih TV reportaža, uključujući gostovanje glumaca, najave i TV emisije u potpunosti posvećene završetku Ratova zvezda. Popularni glumac Slaven Došlo angažovan je da poveća interesovanje za sagu kod ciljne grupe 18-35. Generisani doseg objava procenjuje se na više od 2.000.000.