Klijent: Cineplexx / 2019

Grdana: Gospodarica zla

Ljubav, sukob i oštre jagodične kosti Anđeline Džoli obeležile su nastavak filma "Grdana: Gospodarica zla", Diznijeve interpretacije Uspavane lepotice čije je izdanje u beogradskim bioskopima Cineplexx u oktobru 2019. promovisala naša agencija. Dekodirajući složeni odnos između vile sa rogovima i buduće kraljice, dok su sklapale nove saveze i nailazile na nove poteškoće, razvili smo strategiju čijom je realizacijom prodato više od 40% planiranih kapaciteta.

Ranjena vila inspirisala je naš tim da angažuje pop zvezdu Natašu Bekvalac da se predstavi u liku Grdane i pomogne u širenju informacija o prikazivanju filma svojoj ciljnoj publici, što je privuklo izuzetnu pažnju javnosti. Kampanja se širila na oflajn i online kanale i pozicionirala našeg klijenta kao lidera u industriji zabave.

Usluge

  • PR strategija
  • Kampanja na društvenim mrežama
  • Modni editorijal
  • VIP prisustvo
  • Odnosi sa medijima

01 / Društveni mediji

IG i FB kampanja

Društvene mreže su prepoznate kao jedan od ključnih kanala u kampanji. Video snimci, pokloni i tematske priče i objave rezultirali su sa preko 400.000 interakcija na Instagramu i Facebooku i povećanje broja pratilaca instagram profila Cineplexx-a za 3.000.

02 / Modni editorijal

Hello magazin

Svevremenost i estetske vrednosti filma istanute su modnim editorijalom u selebriti magazinu Hello! u kojima je Nataša nosila kreacije visoke mode. Na ovaj način smo modnu fotografiju pretvorili u kreativno igralište, kojom je proširen okvir pristupa i intenziviran odnos filma sa ciljnom publikom.

03 / Poznate ličnosti

Poznate ličnosti na premijeri Grdana: Gospodarica zla

Rogovi zaštitnice magične šume bili su izuzetno tražen aksesoar za mnoge poznate ličnosti koje su se odazvale pozivu naše agencije da nam se pridruže na Grdana danu. Oni su preneli poruku da su deo porodice filma Grdana 2, oblikujući percepciju publike o filmu.

04 / Mediji

TV izveštaji

U očekivanju premijere, Majo Public je organizovao dva gostovanja u emisijama na nacionalnim frekvencijama sa poznatim ličnostima u kojima se razgovaralo o iskustvima ili stavovima iz Grdane 2. Pokazali smo drugačiji pristup organizovanjem diskusije o naslednom zlu čovečanstva u popodnevnoj emisiji na TV Prva, sa trejlerom filma u pozadini studijskih kadrova. Premijera u bioskopima Cineplexx je ispraćena direktnim prenosom na Nova TV i prilozima na još tri nacionalne televizije.

Sledeći projekat