Minacord Media

Televizije K1, TVDR i Kazbuka

Minacord Media je vlasnik tri televizije - K1, TVDR i Kazbuka, koje se emituju na televizijama Telekom, Supernova i Orion od marta 2020. godine.

K1 je muzička i zabavna televizija sa originalnim konceptom i najvišim svetskim proizvodnim standardima. TVDR se fokusira na zdravstvena pitanja i prevenciju bolesti sa zanimljive i lako razumljive tačke gledišta. Kazbuka je prva regionalna televizija za decu sa sopstvenom produkcijom koja na zabavan način promoviše znanje.

Sve televizije su se već istakle na regionalnoj medijskoj sceni zbog kvaliteta sadržaja i produkcije.

Usluge

  • Kreativna i vizuelna kampanja
  • Odnosi s javnošću
  • Društveni mediji

Kreativna rešenja

Kreativna kampanja

Majo Public je razvio kreativni koncept koji privlači interesovanje publike i izaziva njihove emocionalne reakcije. Promišljena i vešta izrada ključnih vizuelnih komunikacijskih rešenja je sa jedne strane informativna, a sa druge izražava vrednosti brenda, istovremeno zadovoljavajući najviše produkcijske standarde.

Odnosi sa javnošću

Odnosi sa javnošću

Majo Public je komunikacioni je partner kompanije Minacord Media za sve tri televizije od njihovog lansiranja. Pre početka emitovanja, nove vrednosti i kvalitet koji će K1 televizija, TV DR i Kazbuka doneti na regionalnu medijsku scenu predstavljeni su kroz intervjue sa vlasnicima, zajedno sa najavom koncepta i programa. Majo Public intenzivno promoviše sadržaj televizijskih emisija putem dnevnih objava na najpopularnijim portalima i štampanim medijima.

Društvene mreže

Društvene mreže

Intenzivnim objavljivanjem i promocijom sadržaja na IG @ k1televizija, @kazbukatv i @tvdr, naš tim pun entuzijazma pokazao se kao dragocena podrška klijentu u promociji TV sadržaja i izgradnji sve veće zajednice pratilaca.

Sledeći projekat

Grdana: Gospodarica zla