Cineplexx / 2019

Zaleđeno kraljevstvo 2

Inspirisan bajkom Hansa Kristijana Andersena ,,Snežna kraljica“, film Zaleđeno kraljevstvo nam priča priču o princezi Ani koja neustrašivo kreće u potragu za otuđenom sestrom Elzom nakon što je u večnu zimu zarobila njihovo carstvo. Kako je avantura iz Arendejla postala jedan od najpopularnijih Disnijevih ostvarenja, nastavak filma prikazan je krajem 2019. godine. Avanture Ane, Elze, Olafa i Kristofa nastavile oživljavanjem Začarane šume, a Ana i Elza našle su se na putu spoznaje istine o prošlosti.

Agencija Majo Public kreirala je i realizovala integrisanu komunikacionu strategiju za promociju Zaleđenog kraljevstva 2 u Cineplexx bioskopima. Ovaj film je ubrzo postao najposećeniji u srpskim bioskopima, što se smatra odličnim dostignućem imajući u vidu da je publika prvog dela objavljenog pre šest godina izgubljena zbog nezainteresovanosti za takav sadržaj u njihovom trenutnom životnom dobu.

Usluge

  • PR strategija
  • Događaj
  • Kampanja na društvenim mrežama
  • Odnosi sa medijima

Događaj

Frozen vikend

Uoči očekivanog izlaska filma, održan je Frozen vikend u kojem su učestvovali Dečja filharmonija i glumica Jelenom Gavrilović, koja je pozajmila glas Elzi u sinhronizaciji na srpski jezik. Veliki broj dece okupio se da uživa u prepoznatljivim songovima i fotografiše se sa prisutnim poznatim ličnostima.

Društveni mediji

Cineplexx Zaleđeni izazov

Imajući u vidu da je film Zaleđeno kraljevstvo postao prepoznatljiv i po Oskarom nagrađenoj muzičkoj numeri Let It Go, upravo ovaj element smo koristili kao sredstvo za vraćanje filma srpskoj publici. Organizovali smo Cineplexx Zaleđen Izazov – promociju na društvenim mrežama u kojoj je Jelena Gavrilović pozvala devojčice da pošalju svoje video snimke na kojima su pevale ili plesale uz ovu popularnu pesmu. U drugoj fazi uključili smo i četiri mame influenserke koje su podržale kampanju. Odziv publike je bio izuzetan.

Odnosi sa medijima

Medijski izveštaji

Agencije Majo Public uspela je da privuče ogromno interesovanje medija koji su izveštavali o nastavku filma Frozen 2, uključujući vesti i gostovanja u TV emisijama.

Sledeći projekat